Betalingssystem

Om du har köpt något hos oss, som du vill betala med kort, faktura eller Paypal - då kan du göra det.

Betaling över Internet är säkert
Betaling med kreditkort i nätbutiker i Sverige är nästan utan risk,  det är lika säkert som att handla i fysiska butiker. Det är den hållning som alla officiella, relevanta instanser delar. CTI Party AB hanterar personuppgifter enligt bestämmelserna i PUL (personsuppgiftslagen).

CTI Party och säker betaling
CTI Party är godkända av PBS till att mottaga betaling med betalingskort. Betaling hos CTI Party är lika säkert som i alla andra fysiska butiker. CTI Party är dessutom e-märkt, som är ditt säkerhetsnät när du handlar på nätet. Nedan kan du finna upplysningar som understödjer din säkerhet vid betaling med kort över nätet – så du som kund kan känna dig trygg.

Banken betalar – du är säker
Det är lag på vissa betalningsmedel (betalingsmiddelloven §11) , som gäller för handel över Internet. Det betyder, att det som utgångspunkt inte är någon självrisk vid missbruk av ditt kreditkort via Internet.
Om man har misstanke om att en tredjeman har missbrukat kortet, ska man vända sig till sin bank och be om att få pengarna infört tillbaka på kontot. Det har pengarinstitutet plikt till att göra i förhållande till de rätningslinjer, som Forbrugerombudsmanden utlyste redan 1996 efter förhandlingar med många organisationer. Pengarinstitutet går därefter tillbaka till gällande butik och kräver beloppet tillbaka. Pengarinstitutet överför bara pengarna igen på kortinnehavarens konto, om det kan bevisas att det faktiskt inte är kortinnehavaren själv som har "missbrukat" kortet.
Det fastslåss att ovanstående gäller när du handlar i nätbutiken. 

Betala med PayPal
Med PayPal kan du tryggt och smidigt betala på nätet utan att skriva in och lämna ut dina betalningsuppgifter. Du betalar säkert antingen med ett PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. CTI Party får in pengarna utan att se dina kreditkorts- eller bankkontonummer.

GLÖM EJ: Att när beställningen är slutförd så ska du bekräfta betalningen genom att trycka dig vidare till orderbekräftelsen på www.ctiparty.se. Det görs genom att klicka på länken lägst ner "Gå tillbaka till CTI Party" - då har ordern officellt gått igenom.

Betala med kort
Väljer du kortbetalning som betalningsmedel så gäller följande steg då du slutför din beställning.

  • 1. Du skickas direkt vidare till vår betalsida
  • 2. Välj korttyp
  • 3. Fyll i dina kortuppgifter enligt formuläret
  • 4. Betalningen godkänns och du trycker på "nästa"


Då skickas du tillbaka till vår sida www.ctiparty.se där du ser din orderbekräftelse och där har du även möjlighet att trycka ut orderbekräftelsen. Kom ihåg att när köpet är genomfört så kommer du även att få orderbekräftelsen skickad till din angivna mail.

Betala med Klarna

Handla & Betala – Delbetalning Handla & Betala – Faktura

Klarna är det säkraste och enklaste sättet att handla på nätet med. Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja Klarna som betalningssätt.  När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och betalar alltid efter att du har fått hem dina varor.

  • Få alltid varan innan du betalar
  • Betalningstid - alltid 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen.

Tillbaka till toppen