Betalning och säkerhet

Kortbetalning
Faktura (Klarna, kredit 14 dagar)
Konto (Klarna Konto)
Paypal

Alla priser hos CTI är inkl. moms.
Önskar du mer information om de olika betalningssätt kan du läsa mer här.

När du som kund handlar hos CTI Party registreras dina personupplysningar enligt personuppgiftslagen PUL. Du kan därför alltid vara trygg, när du skriver in dina upplysningar. Vi sammarbetar bara med seriösa betalningspartners och alla uppgifter som registreras eller data som överförs i samband med ditt köp eller besök, hanteras på säkert sätt.  

Betalning via Internet är säkert
Betalning med kreditkort i internetbutiker i Sverige är utan risk och likaså säkert som att handla i fysiska butiker och affärer. Det är en hållning som alla officiella relevanta instanser delar även konsumentrådet, konsumentorganisationer, Dibs och banker.
Vid köp med ett betalkort krypteras alla kortupplysningar (SSL) och vår kortbetalningspartner är auktoriserad med PCI DSS, som betyder att alla dina kortupplysningar alltid överförs och lagras i en säker krypterad form. Vid köp med ett betalkort dras beloppet från köpares konto när varan avgår från CTI Party. 

CTI Party har Trygg E-handels certifikatet
En konsument kan ha svårt att avgöra om en butik följer alla lagar och om de är en säker webbutik.
Trygg E-handel hjälper dig som kund och du kan alltid vända dig till dem om butiken har fått deras certifikat. Trygg E-handel sätter stora krav till E-handlarna och de granskar butikerna med jämna mellanrum, så att de följer alla krav som ställs till butikerna. Detta för att du som kund ska känna dig trygg.
CTI Party har blivit godkända av Trygg E-handel och certifikat kan ses under symbolen Trygg E-handel som du hittar på vår hemsida.

Vilka företag kan bli certifierade av Trygg E-handel? 
Alla företag som överhåller Trygg E-handels riktlinjerne, kan bli certifierad och få Trygg E-handelssymbolen.
Riktlinjerna består av juridiska krav och särskilda krav, som handlar om bl.a. betalningssäkerhet, affärsvillkor, ångerrätt samt korrekt registrering och använding av personuppgifter.


Tillbaka till toppen