Stof & Satinbånd

Translator

Tyger och satinband till dekoration

Med tyger och satinband kan man skapa mängder av olika dekorationer och kreationer. Hos oss kan du köpa tyg på rulle och tyg i metervara. Välj satintyg, organzatyg, tylltyg, satinband, sidenband, Abaca løber etc. Dekorera och var kreativ. Ska du hålla fest, bröllop, barndop, födelsedag eller kalas, så har du möjlighet att matcha tyger och satinband tillsammans med övriga färgtema, bordsdekorationer, festdekorationer och pynt till din fest. Men du kan också sy vackra kläder, stolrosetter, dockkläder etc. med dessa härliga tyger och satinband. Låt fantasin flöda.
Allt i festartiklar! Hos CTI Party har vi ett enormt urval av vad du ska använda till att pynta upp med och dekorera till din fest, både inomhus och utomhus.
Vi har alltid låga priser på våra produkter. Se produkter som Bordpynt, Glas, Bestik, Dukar, Ljus, Servetter, Tallriksmellanlägg, Charicovers osv. Vi har stort urval av fest produkter och vi provar alltid att vara de första på marknaden av nyheter och vi importerar mängder av spännande artiklar från hela världen.

Tillbaka till toppen