Stolebetræk stoflignende

TranslatorHar du hittat festlokalen till ditt bröllop, barndop, konfirmation eller fest, men missnöjd med färgen på stolarna, så ska du titta närmare på dessa stolöverdrag. Med dessa Chaircovers kan du lätt och enkelt ändra stolarnas färg till en billig peng och skapa lyx känsla och elegans till din fest. Låt varje gäst få ett vackert stolöverdrag eller ge enbart huvudpersonerna ett stolöverdrag och låt dem känna sig speciella. Dina gäster vill tycka det skapa festlig stämning och du ger din fest ett extra lyft av lyx. Du kan med fördel ha olika färger på dina chari covers, t.ex. varannan eller låt männen få en och kvinnorna en annan.
Stolöverdragen är i ett tygliknande material och är lätt transperanta och färgen kan därför ändra sig lite, beroende på vilken färg stolen har. De är lätta att trä på stolen och de avslutas med att binda en rosett på ryggen. Vi har dem i flera färger och de är lätta att matcha tillsammans med våra övriga festartiklar, så som: bordslöpare, servetterljus, placeringskort, dukar, m.m.
Vi har allt till din stora fest, samlat, billigt och med mängdrabatt!
Dessa stolsöverdrag kan användas till alla möjliga festligheter.

Storleken är 50 cm x 95 cm och det passar till de flesta stolar
Materialet: Tygliknande-produktHar du hittat festlokalen till ditt bröllop, barndop, konfirmation eller fest, men missnöjd med färgen på stolarna, så ska du titta närmare på dessa stolöverdrag. Med dessa Chaircovers kan du lätt och enkelt ändra stolarnas färg till en billig peng och skapa lyx känsla och elegans ...

Mer
Visar 1 - 19 av 19 artiklar

Tillbaka till toppen