ctiparty.se

När det är dags för fest vill du vara ditt bästa jag. Med rätt knep kan du se ut som att du har blivit fixad av proffs. Grunden för att du ska stråla är att ta hand om din hud. Att använda bra hudvårdsprodukter är a och o. Om du vill investera i bra hudvårdsprodukter ska du kolla in Babor som har extraordinära produkter. Produkterna är framtagna för att bevara naturlig skönhet men även för att behandla specifika hudtillstånd. Produkterna innehåller till störst del naturliga material, som inte testas på djur. De har ett brett produktsortiment, så det finns något för alla.

Förbered huden noga

Dagen innan det är dags för fest är det en fördel om du får en god natts sömn; sov helst sju timmar eller mer. Om huden är mycket torr kan du lägga en ansiktsmask som du sover med. När du sedan ska börja göra dig iordning gör du först en peeling. Välj en snäll peeling med små korn. Efter peelingen kan du skölja ansiktet i kallt vatten, det gör att blodcirkulationen i ansiktet sätter fart. Du kan även lägga en ansiktsmask efter peelingen för att ge lite extra fukt. Sedan smörjer du in ansiktet med din ansiktskräm, helst medan huden är varm efter rengöringsprocessen. Om du har svullna ögon kan du lägga en ögonmask för att få bukt med det. Du kan även massera lite lätt runt ögonen. Om du har röda ögon kan du testa att lägga concealer på insidan av ögonfranskanten, det gör dina ögon vitare. Undvik pastellfärger eller röda toner.

Använda skimrande krämer

Under dagen är det bra att dricka mycket vatten, ungefär två liter. Det förbereder huden på en lång kväll. Få att få en fin lyster är ett tips att använda dig av skimmerkräm; blanda den i din foundation. Lägg lite extra skimmer med en highlighter på kindbenet. Smörj gärna in kroppen i en skimrande kroppskräm, det gör att huden ser väldigt jämn och fin ut.

Ge håret kärlek

Håret förtjänar också lite extra kärlek. Ge håret lite extra fukt. Om du använder värmeverktyg ska du tänka på att använda värmeskyddande produkter. När du tvättar håret kan du gärna göra en hårinpackning som boostar håret.