ctiparty.se

Väntar en fest som du bara vill vara ditt bästa jag på och eventuellt lite mer än så? Det kanske låter klichéartat men en läcker urringning gör så oerhört mycket för en festoutfit. Det kanske rent av handlar om ditt blivande bröllop som du gått och drömt om ett helt liv. Kom till sak, du önskar större byst? Dagens droppformade implantat ger dig inte bara anatomiska bröst, utan också världens sexigaste urringning.

Hitta bästa urringningen

När dina nya bröst är läkta och redo för en natt ute på stan igen så är det dags att välja kläder för att framhäva dem. Här borde du inte hålla tillbaka. Köp en top eller klänning som verkligen framhäver brösten utan att det ser alltför vulgärt ut. Om det ändå är relativt tidigt efter operationen måste du tänka på att du ska ha på dig din stöd-bh under kläderna. Välj därför en outfit som inte är alltför genomskinlig. Undvik en bh med bygel de första månaderna efter en bröstoperation då trycket från bygeln kan ge en negativ påverkan på läkningen. Du bör inte använda bygel alltför mycket överlag men till en fest går det naturligtvis bra.

En rundad eller V-ringad djup urringning passar bra till droppformade implantat så lycka till med din festoutfit!

Att tänka på innan bröstoperationen till festen

En bröstoperation kan innebära att du får större bröst men kan även innebära motsatsen; att du förminskar din byst och lägger in implantat för att göra formen snygg. Det hjälper till exempel att lyfta en hängig större byst utan att se för konstlat ut.

Men – innan du ska göra en bröstoperation med droppformade implantat som ger naturligt resultat, oavsett om det handlar om en förstoring eller en förminskning inför en fest, så är det viktigt att göra den i rätt tid så att du är redo att festa hela natten lång. Många som väljer att göra en bröstoperation gör den alldeles för tätt inpå en fest eller ett event de vill gå på. De kanske kommer på att de vill göra det helt apropå och kontaktar plastikkirurgen som ger en tid inom en vecka. Problemet är att din kropp behöver återhämta sig efter en sådan stor förändring och att gå på en stor fest bara några dagar efter operationen är en galen idé. Du kan få komplikationer som infekterade sår som tar oerhört lång tid på sig att läka. De droppformade implantaten kan då i värsta fall bli tvungna att avlägsnas och så måste du göra om hela operationen när allting har läkt igen. Inte kul! Ta det därför försiktigt efter din operation i ca 4 veckor. Planera din operation med droppformade implantat i förväg så att din kropp har god tid på sig att läka. Detta gäller också speciellt om du skulle få för dig att göra två operationer på samma gång, så kallad kombo operation. En del vill kanske fettsuga sig eller göra en bukplastik samtidigt. Då måste du vänta ännu längre innan du kan ge dig ut på dansgolvet igen.