ctiparty.se

När dagarna blir ljusare och kvällarna längre är det perfekt tid att anordna en riktig sommarfest. Det är en hel del bestyr med att fixa en fest. Du ska tänka på allt från mat och dekorationer till vad du ska ha för outfit. När det kommer till festlooken är det inte bara kläderna som gör dig snygg utan även att detaljer. Exempelvis bidrar ditt leende och tänderna mycket. För att ha vita och fräscha tänder är det en bra idé att vårda dem på bästa sätt. Det kan du dels göra själv varje dag och dels genom att gå på regelbundna kontroller hos tandläkaren. Ett tips är att gå till Södertandläkarna som både erbjuder förebyggande behandlingar och tandblekning.

Vårda ditt yttre

Södertandläkarna är riktiga proffs och vet vad som krävs för att du ska ha fina tänder. Munnen och leendet är en form av accessoar som verkligen kan bidra till att du uppfattas som både snygg och attraktiv. Därför ska du investera i dina tänder och gå på förebyggande behandlingar hos Södertandläkarna.

Skapa rätt stämning med belysning

Sommaren är verkligen den perfekta säsongen att ordna en fest. Att ha en trädgårdsfest är ett väldigt bra alternativ. När du ska ordna en trädgårdsfest behöver du inte använda hela trädgården. Det är bättre att du fokuserar på ett speciellt ställe och lägga fokus där. Resterande yta av trädgården kan vara som den är. Det är en fördel om ytan har några träd eller buskar omkring. Där kan du nämligen hänga upp ljusslingor och lyktor för att skapa en mysig stämning. Det är ett väldigt enkelt sätt att dekorera och få den rätta feststämningen om du använder träd och buskar. Det finns även massa andra dekorationer att hänga upp i trädgården. Ett tips är att inte spara på ljuset. Även om det är ljust långt in på kvällen är det trevligt med belysning när det blir lite skumt ute. Du kan med fördel hänga ljusslingor över borden och sittplatserna för att skapa ett slags ljustak. Glöm inte att lägga ut filtar så att gästerna kan värma sig när temperaturen sjunker.

Lägg tid på dekorationerna

På en sommarfest och speciellt en fest i trädgården är grillad mat nästintill ett måste. Du kan med fördel dra fram två grillar och låta gästerna grilla sina egna grillspett. Ett annat alternativ är att du grillar själv och dukar upp till en härlig matbuffé med grillat och olika tillbehör. Om du dukar upp till en buffé är det trevligt att dekorera bordet på ett tilltalande sätt. Även dukning är det bra att lägga fokus på. Det är faktiskt alla detaljer och dekorationer som gör mycket av festen. För att sätta en lite lyxigare stämpel på festen är det en bra idé att använda riktigt porslin och bordsdekorationer. All dryck är godare ur ett riktigt glas än ur ett plastglas.

Bjud på fruktiga sommardrinkar

Att bjuda på somriga drinkar hör en trädgårdsfest till. Blanda olika färgglada fruktdrinkar som du kan ha i exempelvis saftbehållare, då kan gästerna förse sig själva med drinkar. Ställ upp glas med sugrör så de är enkelt att hämta en drink. Du kan göra drinkar både med och utan alkohol.