ctiparty.se

Intill Operakällaren i Stockholm ligger Café Opera. Det är en nattklubb som öppnade på början av 1980-taket och den anses hålla till i en av Stockholms allra vackraste lokaler. I denna klubb är det möjligt att dansa till populär dansmusik. Det anordnas även temakvällar för alla som är intresserade.

Högkvalitativ klubb

Café Opera har ett gott rykte. Det sägs dock vara en klubb för de berömda och rika. På grund av detta får du som vill besöka klubben räkna med att det kan kosta mer än vad du tänkt dig. Atmosfären, kvaliteten och miljön som bjuds på är ett upplevelse du inte stöter på ofta. Café Opera är dessutom känd på en internationell nivå. Klubben har inte bara haft besöka av nationella kändisar utan även andra internationella stora stjärnor.

Klubbens design

Nattklubbens design är verkligen något unikt. Du får chansen att dansa under vackra kristallkronor och ett målat tak. Det finns dessutom ett antal eleganta sittgrupper under dagarna, på kvällen omvandlas sittplatserna till ett fantastiskt dansgolv. Takhöjden är även något som är värt att bli nämnt. Kort sagt bjuder Café Opera en känsla av samtid och historia som möts.