ctiparty.se

Att ha fest är alltid roligt och på sommaren är det perfekt att anordna din fest i trädgården. Att ha en bröllopsfest i trädgården är också en bra idé. Men för att lyckas med en bröllopsfest eller en vanlig fest är det viktigt att du planerar allt och försöker göra det så enkelt som det bara går. Planera allt steg för steg för ett lyckat resultat. Hos partytajm.se kan du hitta allt du behöver för bröllopsfesten men även dekorationer till temafester eller andra högtider. Dekorationer är viktiga för alla fester, oavsett om det gäller ett bröllop eller en vanlig fest. För att få en mysig bröllopsfest i din trädgård ska du verkligen försöka att få till en ombonad och festlig atmosfär.

Blommor och blad är fina dekorationer

Det finns många fördelar med att hålla din bröllopsfest i trädgården. Du kan bestämma allt helt fritt, hur länge festen ska hålla på och vilken dag. Du behöver inte anpassa dig efter någon annan. En annan positiv sak med trädgårdsbröllop är att det går att börja med dekorationerna i god tid innan för att undvika stress. Du kan ha ett trädgårdsbröllop både på försommaren, högsommaren och på sensommaren. Fördelen med att ha det mitt i sommaren är att trädgården förmodligen står i blom, vilket är en fin dekoration i sig. Löv och träd är också vackra på sommaren och enkla att dekorera. Om det finns risk för dåligt väder kan du alltid ha festen i ett partytält. Om det är varmt och soligt ska du tänka på fixa något slags solskydd för gästerna.

Inspireras av blommorna i trädgården

Du kan ta vara på blommorna som finns i trädgården och ta in dem i dukningen eller så låter du färgerna från vissa blommor gå igen i dekorationerna. Till kvällen kan det vara mysigt med ljusslingor på lite olika ställen, speciellt i träden. Det kommer göra det mysigt när det börjar skymma.

Ta hjälp om du inte vill fixa allt själv

För att visa var toaletten, baren eller maten finns kan du sätta upp egengjorda träskyltar, det kommer ge en lantlig känsla. För att det inte ska bli för spretigt med allt kan det vara bra att ha ett tema, exempelvis lantligt, bohemiskt eller klassiskt vitt. Om du vill kan du alltid anlita en bröllopskoordinator eller liknande för att få hjälp med att få ihop en bra helhet av trädgården.