ctiparty.se

Att starta en klubb är en kul idé som ger dig chansen att träffa likasinnade människor. Med likasinnade människor kan du dela med dig av dina intressen, utbyta idéer och hitta på gemensamma aktiviteter. En av de största fördelarna med att samla likasinnade människor till en klubb är att du kan åstadkomma så mycket mer, möjligheterna att uppnå dina mål blir mycket större. Inte minst kommer du att kunna få nytta av alla färdigheter och talanger hos klubbens medlemmar.

Med en nystartad klubb kommer du att:

  • Få möjligheter att nätverka och knyta nya kontakter.
  • Förbättra dina färdigheter i marknadsföring.
  • Njuta av mer av din fritid.
  • Utveckla din samarbetsförmåga.
  • Vässa dina kunskaper och färdigheter.

Om du och dina medlemmar till exempel gillar rockmusik kan du planera en fest med detta tema, eller varför inte komponera en eget låt och bjuda in en publik? Oavsett vad du gör är det viktiga att medlemmarnas speciella färdigheter och kunskaper kommer till nytta.

Vissa medlemmar kan vara bra på att tala inför en grupp och underhålla en publik. Andra medlemmar kan vara bättre på att planera och organisera projekt. Det är de kombinerade ansträngningarna och färdigheterna hos klubbens medlemmar som säkerställer framgången.

Locka medlemmar till klubben med e-postmarknadsföring

Till din hjälp för att locka medlemmar har du e-postmarknadsföring som är ett av de mest effektiva sätten att bedriva marknadsföring. Genom den innovativa plattformen Rule kommer du att utnyttja den allra senaste tekniken för e-postmarknadsföring och digital kommunikation. Det räcker med att ta en titt på några av kunderna för att bli övertygad om plattformens fördelar, till exempel är Better Bodies, Bonnier News, Skansen och Axel Arigato några av deras framgångsrika Rulers. Orsaken är enkel – Rule plattformen låter dig leverera skräddarsydda budskap med kraftfull teknik utan att kräva någon ”raketforskning”. Själva plattformen har ett användarvänligt gränssnitt som gör det möjligt att jobba effektivt och framgångsrikt.