ctiparty.se

Att sammanstråla med familj och vänner är bland det roligaste som finns och det kan göras på många olika sätt. En lyckad fest hänger framförallt på sällskapet, men det är också härligt med god mat och bra musik.

För att göra partajet så enkelt men delikat som möjligt är pizza ett fantastiskt alternativ. Det finns väl knappt någon som inte gillar den maten och det finns dessutom massor med goda tillbehör att välja bland. Med Pizza Hut blir festmaten garanterat uppskattad och det finns restauranger i hela Sverige. Boka in en kväll med gänget och välj goda rätter från den bästa pizzeria Västerås och många andra städer har att erbjuda som ni antingen kan äta på restaurangen eller duka upp hemma.

Fest med pizzatema

Oavsett om det är frågan om ett barnkalas, en after work, sammankomst eller en större fest är det enkelt att servera pizza av flera anledningar. Först och främst är det underbart gott och något alla gillar. Du slipper också slava i köket och det blir inte alls lika mycket disk efteråt. Enkelt, gott och smidigt för alla inblandade med andra ord.

Vill du göra något lite extra med pizzafesten kan du sätta denna populära maträtt i centrum och låta partyt gå i pizzans tema. Alla har ju hört talas om vinprovning så varför inte ha pizzaprovning i stället? Idag finns det så många olika sorters pizza att det kan bli ett jättekul event. Förutom klassiska varianter med ost, tomat och peperoni kan du rada upp kebabpizza, mangopizza, fajita chicken-pizza eller pizza med Doritos-chips. Ta gärna med några vegetariska och/eller veganska varianter med Beyond beef, och bjud på härliga sallader och smårätter som komplement. Musiken kan vara italiensk eller amerikansk och ”That’s Amore” med Dean Martin är närmast obligatorisk! Ett perfekt sätt att få alla att prata och lära känna varandra. Vill du få med ett tävlingsinslag kan du hålla ett pizzaquiz eller låta dina gäster rösta på sina favoritpizzor – den som gissar de tre bästa vinner en present. Det kan vara en flaska vin eller kanske en middag på Pizza Hut till och med?

Världens bästa barnkalas

Knoddar älskar som bekant pizza och om du vill anordna ett lyckat barnkalas kan den här maten avnjutas både inom- och utomhus. Anordna ett disco för kidsen eller en tipspromenad i parken och duka upp en härlig barnmeny som även de vuxna kommer gilla. Eftersom barn kan vara lite kinkiga kan du beställa några olika rätter förutom pizza, exempelvis spaghetti eller amerikanska pannkakor – det lär ingen säga nej till.

När andan faller på

Ibland är det också kul att improvisera. Slå en signal till några kompisar och bestäm träff på restaurangen eller hemma hos dig en helt vanlig vardagskväll. Kolla en film, spela spel eller följ en fotbollsmatch och njut av goda pizzor och drycker under några timmar. Det är just det som är så perfekt med pizzan – den passar lika bra i alla sammanhang!