ctiparty.se

En av de största och mest kända nattklubbarna i Sverige och Stockholm är Sturecompagniet. Ägaren av denna nattklubb är Stureplansgruppen och den ligger på Sturegatan i en gammal simhall. En simhall som är rätt gammal, från 1800-talet, vilket ger platsen en väldigt unik känsla.

Förutom att Sturecompagniet är känt för nattklubbverksamheten har platsen även blivit utsedd i media för platsen där tragiska Stureplansmorden skedde. En av dörrvakterna till klubben plus ett antal gäster sköts år 1994 utanför klubbens entré.

Klubbar i klubben

Den här nattklubben har en väldigt blandad gästskara. Alla som är minst 23 och uppåt i ålder är välkomna. Klubben tillhör huvudstadens mest populära och äldsta partyplatser. Sturecompagniet går att beskriva som ett antal mindre klubbar i en stor klubb. Klubben bjuder alltså på en riktig mångsidighet med småklubbarna V, The Wall och Suite.

Suite

Suite är en mindre, intim klubb som består av en bar, ett dansgolv och ett antal drinkbord. Klubben bjuder på en mysig atmosfär med en lugnande och varm ljussättning. År 2014 fick denna klubb en makeover och är som mest populär bland den yngre publiken. Dock lockar den även en del kändisar. Servicen, musiken, den fantastiska miljön och drinkborden utgör ett riktigt tilltalande koncept.