ctiparty.se

I hundratals år har fester och födelsedagar alltid inkluderat en tårta. Om du ska gå på fest och planerar bjuda på tårta kan det vara kul att tänka utanför boxen. Varför inte överraska alla och bjuda en kreativ tårta? Ingenting kan bli så intressant och imponerande på festen som att bjuda på en kreativ tårta. Du kan baka tårtan med olika spännande ingredienser och låta den ha vilken form och storlek som helst.

Beställ istället för att baka

Ibland kan du inte själv baka tårtan och då är det en bra idé att beställa en tårta online från en tårtleverantör. Gör som många andra och beställ från Din Tårta som är Europas ledande tårttillverkare på nätet. Deras erfarna konditorer kommer att baka tårtan speciellt efter dina önskemål och bara använda de finaste ingredienserna.

Vidare håller sig Din Tårta till de senaste livsmedelsreglerna och säkerhetsföreskrifterna som gäller, inga kompromisser görs för att inte utsätta andra för hälsorisker. Dessutom får du din tårta hemlevererad till dörren för endast 99 kronor på en enda arbetsdag! Denna snabba leverans innebär att tårtan i princip kommer att vara lika färsk som en nybakad tårta.

Din Tårta erbjuder många kreativa typer av tårtor att välja mellan, bland annat följande exempel:

  • Enhörningstårta
  • Fotbollstårta
  • Mario Kart-tårta
  • Docktårta
  • Handväsktårta

Varje tårta du väljer kan du även anpassa i storlek, smak, ljus och val av text.

Tips på hur du gör tårtan kreativ

Nu när du vet att den bästa platsen att beställa en kreativ tårta är från Din Tårta behöver du lite inspiration. Målet är att ha en kreativ tårta som fångar uppmärksamheten och frestar alla till att vilja äta den. Hitta ett tema som du gillar eller som passar festen och välj en tårta efter detta tema.

Om du redan klickat in på Din Tårta ser du att det finns oändligt många kreativa teman att välja mellan. Att hitta en kreativ tårta som passar ska därför inte vara något större problem, oavsett om det är till en hemmafest eller bröllopsfest. Till exempel passar en Mario Kart- eller Minecraft-tårta utmärkt om du ska fira en anhörig som spelar mycket TV-spel. Om det är en företagsfest kanske du vill välja en lite mer professionell tårta och då kan kika på kategorin ”Designtårtor & Mönstertårtor”. Här erbjuder Din Tårta massor av tårtor med olika typer av mönster. Om du arbetar på en bank kan ”Mörkgrön och svart marmortårta” vara ett lämpligt alternativ som är lagom kreativt.