ctiparty.se

The Viper Room öppnade år 1993 och det är en väldigt populär nattklubb som ligger i västra Hollywood, på Sunset Strip. Delägare i denna klubb på den tiden var skådespelaren Johnny Depp samt Sal Jenco. Förutom den fantastiska musiken som spelas finns det även en välfylld whiskeybar. Musiken som spelas är metal, rock och punk för att nämna några stilar.

River Phoenix

Samma år som The Viper Room öppnade fick klubben en hel del uppmärksamhet när River Phoenix, en ung skådespelare från Oregon, USA, gick bort på grund av en drogöverdos utanför nattklubben. Sedan dess har klubben förknippats med Phoenix död en hel del. Men trots detta fortsatte kändisarna att besöka klubben som lyckades hålla sin popularitet. Angelina Jolie, Lisa Marie Presley, Leonardo DiCaprio och Jennifer Aniston är endast några namn på de som brukade besöka klubben på slutet av 1990-talet. Idag uppträder nyare talanger och band på klubben. På mitten på 1990-talet fram till början av 2000-talet uppträdde bland annat The Pussycats Dolls på klubben.

Mystiska rykten

The Viper Room omgavs under en längre tid med en del mystiska drogkartell-rykten, rykten om illegala pokerturneringar, försvunna personer, bråk, maffiafasoner och mer. Dock har detta inte lett till något minskat intresse. Under senare åren har ryktena minskat en hel del.