ctiparty.se

Om du och dina vänner vill festa till det rejält en helg och gärna vill prova på något nytt kan ni prova på att åka iväg för en partyweekend. Det kan vara inom Sverige eller till ett annat land för att prova på nattlivet där. Party kommer du hitta var du än åker om du bara är öppen för nya sätt att festa och ha kul. Alla länder har sitt eget sorts nattliv och sitt egna sätt att festa på och det är ju alltid kul att prova på något nytt. Särskilt om du har roliga kompisar med dig.

Packa rätt

Inför en partyweekend behöver du egentligen inte packa så jättemycket om du bara packar rätt. Använd en liten rullväska som rymmer allt du behöver ta med. Först bör du packa ner din necessär med tandborste och tandkräm, hudvårdsprodukter, en Hugo Boss deo så att du luktar gott och inte svettas för mycket när du går ut, någon god parfym och smink om du använder det. När du ska festa är deo och parfym extra viktiga att ha eftersom du kan bli rätt varm och till och med svettig av att dansa. Därför bör du alltid packa ner en deo och en parfym i handväskan när du går ut så att du kan försäkra dig om att du luktar gott hela kvällen. Sedan måste du packa ner skor. Välj ett par bekväma gåskor som du kan resa i och som du kan gå runt i under dagtid. Sedan även ett par finare skor som går ihop med alla dina outfits som du kan ha under dina partykvällar. Kanske även ett par skor som får plats i en handväska som du kan byta till om dina finare skor börjar göra ont under kvällen. Se till att du packar ner rätt sorts festkläder beroende på vilket sorts festande du kommer ägna dig åt. Och packa ner lite olika alternativ så att du har lite olika att välja mellan inför utgången på kvällen. Du och dina vänner kanske till och med kan matcha en kväll för skojs skull.

Så får du till en lyckad partyweekend

En lyckad helg får du om du går in i den med ett öppet sinne och goda vänner omkring dig. Då kommer ni kunna ha kul var ni än går, var ni än hamnar eller med vilka människor ni än träffar på. En bra grundinställning är A och O för att få till en lyckad festhelg. Även om du stöter på några motgångar är det viktigt att du upprätthåller en positiv syn på saker så att kvällen inte förstörs. Om du vill bli en klubbdrottning eller en klubbprins gäller det att du alltid ser snygg ut och att du har förmågan att mingla med många olika människor. Se till att de i din omgivning har kul så kommer du också ha det. Sprid glädje och bra energi så att folk vill vara omkring dig och dansa så mycket du bara kan och orkar. Våga dansa med främlingar och våga prata med personal och andra klubbgäster så att du senare blir igenkänd.